м. Голосіївська
пров. Задорожний 5, корп. 2
м. Голосіївська
067 111 29 05 цілодобова консультація

Клініка детоксикації від наркотиків

Як проводиться детоксикація від наркотиків у клініці? Наркологічна допомога цілодобово в Києві та Київській області
067 111 29 05
doctor

Наркоманія - це захворювання, тому ви маєте право на лікування. Якщо ви довірите себе медичним працівникам, ви можете розраховувати на професійну допомогу. Наркологічна клініка Пальміра надає найкращі умови для вашого перебування та поступового відновлення. Не втрачайте шанс знову повернутися до здорового життя. Пройдіть детокс організму після наркотиків під нашим цілодобовим наглядом, запобігши небезпечним для життя наслідкам згубної звички.

Повноцінне очищення організму від наркотиків

Детоксикація від наркотиків - це природний процес виведення речовини з організму. Однак професійна програма, також іноді звана “медикаментозно керованою абстиненцією”, передбачає використання низки втручань (таких, як ліки та інші методи лікування) для безпечного управління побічними ефектами, що супроводжують відмову.

Детоксикація організму від наркотиків зазвичай займає від одного до трьох тижнів. Під час курсу лікування пацієнти поступово знижують дозу. Тривалість виведення залежить, серед іншого, від активної речовини, тривалості приймання та вашого стану здоров’я. Детоксикація після наркотиків Київ у нашій клініці - це догляд і підтримка 24/7 кваліфікованим персоналом. Проводяться необхідні аналізи, ваш пульс і кров’яний тиск також будуть виміряні, щоб мати можливість скорегувати лікування відповідно до тяжкості ваших симптомів.

Чистка крові від наркотиків - це можливість подолати фізичні симптоми відміни та розпочати психологічну стабілізацію. На додаток до основних процедур сюди також входять заняття спортом, музикою та ерготерапією, а також дозвіллєві заходи. Зокрема, ми надаємо великого значення виробленню з вами розумного розпорядку дня. Участь у лікувальній програмі є обов’язковою і слугує вашому одужанню. Щоденні прогулянки в супроводі персоналу є частиною терапевтичної пропозиції. Щоб не відволікатися і триматися на відстані від наркотичного середовища, з метою задля вашої безпеки деякі особисті контакти обмежені.

Детоксикація наркоманів супроводжується неприємними симптомами і побічними ефектами, які залежать від обраної речовини. До загальних належать зміна настрою, такі як тривога, депресія та збудження, тремтіння, нудота і головний біль. Тяга, особливо до наркотику, від якого вони намагаються кинути. Тому, вкрай важливо в такий період бути під наглядом лікаря. У домашніх умовах ця процедура ризикована і навіть небезпечна.

По-перше, деяким може бути важче дотримуватися курсу у своєму домашньому середовищі, де контакт із певними людьми або речами може спровокувати рецидив або повернення до вживання. У рідкісних випадках це може спричинити білу гарячку, небезпечний для життя стан, який призводить до інсульту, серцевого нападу і смерті, якщо його не лікувати. З цих причин - не ризикуйте своїм здоров’ям. Ми готові допомогти, зробимо цей процес безпечним і максимально сприятливим, щоб ви почувалися як удома.

Детокс для наркоманів: перші кроки до самостійного життя

Детоксикація при наркоманії дає вам можливість дізнатися про свої мотиви до життя без наркотиків. Потерпілий протягом протягом усього періоду супроводжується фахівцями в галузі психотерапії та соціальної педагогіки. Також лікарі діагностують можливі супутні захворювання. Ще ви зможете брати участь у групах самодопомоги, на яких пацієнти діляться своїми думками, або індивідуальні бесіди. Підтримка родичів, близьких людей дуже важлива.

Тверде рішення припинити вживання, пройти очищення крові від наркотиків - найкраща передумова для життя без речовин, що викликають звикання. Однак залежність - це не відсутність сили волі, а причина - у зміненій системі. Ваш мозок навчився пов’язувати певні сприйняття, почуття та сенсорні стимули із п’янким ефектом. Ці впливи можуть викликати сильний потяг до прийнятих препаратів. Як правило, ці подразники чекають на вас удома або в соціальному середовищі. Під час перебування у нас ви зможете навчитися розпізнавати ці тригери та керувати ними.

Наша клініка детоксикації від наркотиків - це мультипрофесійний персонал, що дає нам змогу пропонувати широкий спектр заходів, які інтегровані в щоденний і щотижневий розклад. Ми намагаємося реагувати на потреби кожної людини та разом із вами розробляємо план одужання. Вітаємо всіх, хто вирішив кинути приймати препарати, що руйнують організм. Ставимося один до одного доброзичливо і шанобливо. Кожен повинен відчувати себе максимально комфортно. Цей вдячний підхід важливий для щоденної взаємодії.

Афанасьєва Яна Петрівна
Автор: Афанасьєва Яна Петрівна Наркoлoг, психіатр, адиктолог Дата: 30-01-2015
Последние изменения: 18-12-2023

Часті питання:

Чи є у вас стаціонар?

Так у нас є власний стаціонар, палати трьохмісні, двомісні і VIP (одномісна). Вартість за добу: Алко/нарко 3-місна – 3700 грн, 2-місна – 4700 грн, і VIP – 7500 грн. Психіатрія 3-місна – 3900 грн, 2-місна – 4900 грн і VIP – 7700 грн

В цю вартість входить: лікування, 4 разове харчування, медикаменти та фіз.процедури. 

Як швидко лікар може мене прийняти?

Це питання безпосередньо уточнюється у лікаря, загружденість пацієнтами і тд, загалом можливий запис в той же день або протягом найближчих 2-3 днів.

Який термін(скільки по часу) лікування?

Все дуже індивідуальною. Мінімальний курс який проходять наші пацієнти в середньому 10 діб. Але детокс може бути 3 доби, а реабілітація 20 діб.

Чи працюєте ви на вихідних/святах?

Клініка працює цілодобово без вихідних і свят. Консультації лікарів проходять з понеділка по п'ятницю з 11.00 до 17.00 по запису.

Як можно орлатить послуги готівка/переказ та повністю/частинами&

Оплату можна здійснить як готівкою так і безготівково. Також оплату можна здійснювати частинами на період лікування.

Впевнений вплив та дбайлива підтримка в дорозі до одужання!
Не завжди пацієнт самостійно приймає рішення про початок лікування. Наші психологи та лікарі готові надати необхідну допомогу та підтримку.
Професійний та уважний колектив!
Наші експерти мають високу кваліфікацію в галузі медицини та психології, готові надати якісне обслуговування.
067 111 29 05
Консультація у клініці Пальміра

Умови проживання
Пальміра

Коридор
Палата VIP
Палата VIP 2
Двомісна палата Стандарт
Двомісна палата Стандарт
Двомісна палата Стандарт 2
Ресепшин 1
Ресепшин 2
Ресепшин 3
Клініка