м. Голосіївська
пров. Задорожний 5, корп. 2
м. Голосіївська
067 111 29 05 цілодобова консультація

Як обрати клініку для лікування наркоманії

Як правильно вибрати клініку для лікування та реабілітації наркозалежних? Наркологічна допомога цілодобово Київ і область
067 111 29 05
doctor

Наркоманія дуже страшне захворювання, яке в більшості випадків призводить до плачевних наслідків. Лікування наркомана потрібно починати відразу ж, як тільки ви зрозуміли, що близька людина вживає наркотики.

Дуже часто наркозалежна людина не зізнається у своїй залежності, а намагається переконати оточуючих і себе в тому числі, що зможе кинути прийом наркотиків у будь-який час, хоч зараз. Але, не впоравшись з абстинентним синдромом, зривається і знову загрузне в безодні наркотиків.

Виявивши смертельну пристрасть і на ранніх стадіях звернувшись у клініку лікування наркоманії, ви не тільки повернете до нормального життя близької людини або родича, а й зможете зберегти їй здоров’я. Чим довше людина перебуває в наркозалежності, там складніше і триваліше відбуватиметься лікування від наркотиків.

Як визначити наркомана

Люди стають наркоманами через різні причини. Одні починають вживати наркотики, відчуваючи самотність, стикаючись із проблемами в житті, не бачачи їх вирішення, для поліпшення настрою, як стимулятори, для полегшення болю. болю. Дуже часто вони стають мішенню для наркодилерів, які спочатку “пригощають” наркотиком, переконуючи просто спробувати один раз. Однак залежність до багатьох видів наркотиків з’являється моментально і наступні дози людина вже купує, часто на останні гроші, стрімко руйнуючи організм і ведучи себе до швидкої смерті.

Лікування наркотичної залежності необхідно починати одразу, як тільки ви виявили підозрілі симптоми:

  • зміна характеру;
  • поведінка, що постійно змінюється, людина протягом короткого проміжку часу перетворюється з веселої і життєрадісного до такого, що перебуває в повній апатії та дратівливості;
  • постійне відчуття спраги, кашель без причини, яскраво червоні, запалені губи можуть говорити про пристрасть до марихуани;
  • агресивна поведінка, тривожний стан, надмірна пітливість, притуплення смаку і запаху, кров, що часто йде з носа, свідчать про пристрасть до марихуани. носа свідчать про те, що людина приймає кокаїн або його похідні;
  • про прийом психостимуляторів свідчать такі фактори, як надмірна тривала активність людини, балакучість, занадто збудливою, такою, що часто втрачає над собою контроль;
  • проблеми з пам’яттю, часта забудькуватість звичайних речей;
  • надмірна спрага і тяга до солодкого;
  • часто наркоман носить одяг із довгими рукавами, щоб приховати сліди від уколів на тілі.

Фактори, що впливають на вибір клініки для наркозалежних

Наркоманія - це не просто пристрасть до шкідливих і заборонених речовин, а важка хвороба. Тому для отримання позитивного ефекту, потрібне лікування наркоманії в стаціонарі.

Найкраще вибирати для лікування реабілітаційний центр для наркоманів закритого типу. Клініка для наркозалежних Palmira має безліч переваг і відповідає всім вимогам, щоб позбавити наркозалежну людину згубної звички і переконати її назавжди забути про наркотики.

Найкращі реабілітаційні центри для наркоманів пропонують як лікування комплексні підходи, засновані на інноваційних методиках. Вони передбачають отримання наркозалежним не тільки медичних процедур і препаратів, а й роботу психологів.

Лікування в наркологічній клініці являє собою довгий і складний процес. Тому, якщо вам обіцяють диво одужання наркомана за 2-3 тижні, не вірте. У кращому разі розраховуйте, що в лікарні для наркоманів, людина, яку ви прагнете позбавити від наркозалежності, пробуде від 2 місяців і більше.

Реабілітаційний центр лікування наркозалежних має бути укомплектований штатом висококваліфікованих лікарів, які мають досвід роботи з такими складними пацієнтами. Вони не тільки повинні стежити за неухильним виконанням медичних приписів, а й надавати всебічну психологічну допомогу. Для того щоб переконатися в їхній компетентності, можна домовитися про зустріч із головним лікарем, який розповість про всі нюанси лікування, проведе екскурсію клінікою реабілітації наркозалежних, а також розповість, які в реабілітаційному центрі для наркоманів ціни.

Дізнайтеся, які умови перебування в центрі наркоманії. Платна клініка для наркоманів Пальміра нагадує скоріше не лікарню, а пансіонат відпочинку, в якому панує дружня атмосфера, спокій, і у всіх, хто перебуває в ньому, присутнє почуття безпеки. Залежно від тривалості та застосовуваних способів лікування від наркоманії ціна може варіюватися.

Ще однією перевагою лікувального закладу Пальміра є те, що це анонімна клініка для наркоманів. Тобто наркозалежні люди, проходячи лікування і реабілітацію, можуть не розкривати свого імені. Це дуже важливо, особливо для публічних людей, які проходять курс у реабілітаційному центрі для наркоманів у Києві та Київській області.

Афанасьєва Яна Петрівна
Автор: Афанасьєва Яна Петрівна Наркoлoг, психіатр, адиктолог Дата: 30-01-2015
Последние изменения: 18-12-2023

Часті питання:

Чи є у вас стаціонар?

Так у нас є власний стаціонар, палати трьохмісні, двомісні і VIP (одномісна). Вартість за добу: Алко/нарко 3-місна – 3700 грн, 2-місна – 4700 грн, і VIP – 7500 грн. Психіатрія 3-місна – 3900 грн, 2-місна – 4900 грн і VIP – 7700 грн

В цю вартість входить: лікування, 4 разове харчування, медикаменти та фіз.процедури. 

Як швидко лікар може мене прийняти?

Це питання безпосередньо уточнюється у лікаря, загружденість пацієнтами і тд, загалом можливий запис в той же день або протягом найближчих 2-3 днів.

Який термін(скільки по часу) лікування?

Все дуже індивідуальною. Мінімальний курс який проходять наші пацієнти в середньому 10 діб. Але детокс може бути 3 доби, а реабілітація 20 діб.

Чи працюєте ви на вихідних/святах?

Клініка працює цілодобово без вихідних і свят. Консультації лікарів проходять з понеділка по п'ятницю з 11.00 до 17.00 по запису.

Як можно орлатить послуги готівка/переказ та повністю/частинами&

Оплату можна здійснить як готівкою так і безготівково. Також оплату можна здійснювати частинами на період лікування.

Впевнений вплив та дбайлива підтримка в дорозі до одужання!
Не завжди пацієнт самостійно приймає рішення про початок лікування. Наші психологи та лікарі готові надати необхідну допомогу та підтримку.
Професійний та уважний колектив!
Наші експерти мають високу кваліфікацію в галузі медицини та психології, готові надати якісне обслуговування.
067 111 29 05
Консультація у клініці Пальміра

Умови проживання
Пальміра

Коридор
Палата VIP
Палата VIP 2
Двомісна палата Стандарт
Двомісна палата Стандарт
Двомісна палата Стандарт 2
Ресепшин 1
Ресепшин 2
Ресепшин 3
Клініка