м. Голосіївська
пров. Задорожний 5, корп. 2
м. Голосіївська
067 111 29 05 цілодобова консультація

Як проходить реабілітація наркозалежних

Реабілітація наркозалежних у клініці та її особливості. Наркологічна допомога цілодобово в Києві та Київській області
067 111 29 05
doctor

Незалежно від того, з яких причин з’являється залежність, багато хто не може самостійно з нею впоратися. Реабілітація допомога наркозалежним вимагає професійного втручання відповідних фахівців. Мета реабілітаційного лікування, яке пропонує клініка для наркозалежних - це дати вам можливість вести самостійне життя без наркотиків. Ми хотіли б допомогти вам подолати проблеми та підтримати вас у повторному відкритті і розширенні ваших власних здібностей.

Комплексна реабілітація для наркоманів у Києві

Для нас важлива мотивація пацієнта до терапії, бажання назавжди забути про згубну звичку, щоб реабілітація наркомана проходила максимально комфортно. Очікуємо від вас активної співпраці для спільного досягнення успіху. Реабілітація наркоманів являє собою тривалий процес, який включає всебічний підхід до потерпілого, враховуючи його особливості, як фізіологічні, так і психічні. Процедури проводяться під наглядом досвідчених медичних працівників.

Реабілітація наркозалежних здійснюється тільки в спеціалізованій клініці, ніяк не в домашніх умовах. Поза стаціонарним перебуванням це може призвести до низки значних ризиків, які пов’язані зі складністю людини контролювати вживання. Ризик зриву дуже високий. Щоб усунути залежність, необхідний комплексний підхід. І тут важливо, щоб пацієнт перебував у безпечних і комфортних умовах. Підтримка і турбота від оточуючих сприяє відновленню його стану й усвідомлення, що життя може бути яскравим і насиченим без вживання.

Будь то залежність від канабісу, кокаїну або інші наркотики - наш реабілітаційний центр для наркоманів допомагає вийти із залежності разом із вами. Супроводжуємо і підтримуємо вас у вашому стаціонарному лікуванні в різних формах, на всіх етапах. З нами ви проходите свою повсякденну рутину у спільноті групи таких пацієнтів. Основними будівельними блоками нашої пропозиції є трудотерапія та спортивна терапія, які доповнюються індивідуально розробленими пропозиціями з широкого спектра показань, таких як профілактика рецидивів і усунення занепокоєння та напруги, а також також індивідуальні бесіди.

Спільний розгляд у групах самодопомоги окремих питань дає змогу обмінюватися досвідом, відкривати нові точки поглядів і розробляти та застосовувати на практиці нові стратегії розв’язання проблем і завдань - альтернативи речовинам, що викликають звикання, що викликають звикання. Також людині стає зрозуміло, як вона ставиться до себе та інших. Зачіпаються такі теми, як проблеми із самооцінкою, здатність справлятися з конфліктами, а також здатність працювати в команді.

У співтоваристві з іншими пацієнтами часто виникають ті самі питання/проблеми, що й у домашньому контексті, наприклад, у парних стосунках, рідних сім’ях або на роботі. Наші терапевти готові запропонувати допомогу наркозалежним в усвідомленні таких повторень і підтримають вас у пошуку рішень. Груповий контекст дає можливість перевірити себе та спробувати щось нове, наприклад, висловити власну думку, дистанціюватися або інтегруватися в спільноту.

Соціальна реабілітація наркозалежних: повернення до нормальної життєдіяльності

Після тривалого споживання шкідливих препаратів людина залишається без нормального функціонування колишніх сфер життя. Їй необхідно заново починати соціальну діяльність. Ресоціалізація наркозалежних Київ - це комплекс методів, які спрямовані на відновлення цих сфер. Суть полягає в тому, щоб хворий знову возз’єднався із соціумом. Реабілітація наркоманії ґрунтується на найсучасніших інструментах. Можна виділити кілька основних завдань:

  • повернути сім’ю, друзів, родичів, налагодити контакт із колишніми колегами;
  • виробити позитивний настрій на майбутнє;
  • відшукати засоби для отримання енергії та позитивних емоцій;
  • сформувати духовні цінності;
  • знайти сили жити без наркотиків.

Лікування наркоманії реабілітація починається з детоксикації. Цей процес допомагає вивести з організму шкідливі речовини за допомогою допомогою певних ліків. Медикаментозне втручання пригнічує симптоми відміни. Далі застосовується поведінкове залучення. Воно спрямоване на те, щоб хворий змінив ставлення до минулого способу життя, розвиваючи при цьому хороші навички. Реабілітація залежних - це насамперед використання безпечних способів. Реабілітація наркозалежних ціни визначаються виходячи із загального стану хворого. На першій консультації з лікарем, після діагностики розробляється план лікування. Інформація доступна і відкрита на нашому сайті. Також ви можете зв’язатися з нами за телефоном для уточнення.

Афанасьєва Яна Петрівна
Автор: Афанасьєва Яна Петрівна Наркoлoг, психіатр, адиктолог Дата: 30-01-2015
Последние изменения: 18-12-2023

Часті питання:

Чи є у вас стаціонар?

Так у нас є власний стаціонар, палати трьохмісні, двомісні і VIP (одномісна). Вартість за добу: Алко/нарко 3-місна – 3700 грн, 2-місна – 4700 грн, і VIP – 7500 грн. Психіатрія 3-місна – 3900 грн, 2-місна – 4900 грн і VIP – 7700 грн

В цю вартість входить: лікування, 4 разове харчування, медикаменти та фіз.процедури. 

Як швидко лікар може мене прийняти?

Це питання безпосередньо уточнюється у лікаря, загружденість пацієнтами і тд, загалом можливий запис в той же день або протягом найближчих 2-3 днів.

Який термін(скільки по часу) лікування?

Все дуже індивідуальною. Мінімальний курс який проходять наші пацієнти в середньому 10 діб. Але детокс може бути 3 доби, а реабілітація 20 діб.

Чи працюєте ви на вихідних/святах?

Клініка працює цілодобово без вихідних і свят. Консультації лікарів проходять з понеділка по п'ятницю з 11.00 до 17.00 по запису.

Як можно орлатить послуги готівка/переказ та повністю/частинами&

Оплату можна здійснить як готівкою так і безготівково. Також оплату можна здійснювати частинами на період лікування.

Впевнений вплив та дбайлива підтримка в дорозі до одужання!
Не завжди пацієнт самостійно приймає рішення про початок лікування. Наші психологи та лікарі готові надати необхідну допомогу та підтримку.
Професійний та уважний колектив!
Наші експерти мають високу кваліфікацію в галузі медицини та психології, готові надати якісне обслуговування.
067 111 29 05
Консультація у клініці Пальміра

Умови проживання
Пальміра

Коридор
Палата VIP
Палата VIP 2
Двомісна палата Стандарт
Двомісна палата Стандарт
Двомісна палата Стандарт 2
Ресепшин 1
Ресепшин 2
Ресепшин 3
Клініка