м. Голосіївська
пров. Задорожний 5, корп. 2
м. Голосіївська
067 111 29 05 цілодобова консультація

Переваги анонімного лікування наркоманії

Анонімне лікування наркотичної залежності та реабілітація. Наркологічна допомога цілодобово Київ і область
067 111 29 05
doctor

Якщо ви або близька вам людина зіткнулася з проблемою залежності від наркотичних речовин, рекомендуємо пройти лікування наркоманії анонімно. Зробити це можливо тільки в приватній установі. Адже при зверненні в державну не уникнути постановки на облік.

Переваги анонімного лікування

Сьогодні багато хто вибирає анонімне лікування наркоманії. Адже в такому разі інформація про всі надані послуги та наданої допомоги залишається конфіденційною і не виходить за межі установи.

Звертаючись до державної установи, вам необхідно буде стати на облік. Відповідно, надалі виникнуть проблеми щонайменше з працевлаштуванням. Крім того, витік інформації може негативно позначитися на ваших взаєминах навіть із найближчими людьми.

Тому обирайте анонімне лікування від наркозалежності, щоб після проходження повного курсу ви без проблем могли повернутися до повноцінного життя, але вже без стимуляторів.

Якщо була надана допомога наркозалежним анонімно, це в деяких випадках дає змогу зберегти навіть колишнє місце роботи. Тому вам не доведеться після закінчення лікування займатися пошуком нового місця роботи. Також лікування наркозалежності анонімно - єдиний можливий варіант для публічних людей. Адже так про існування проблеми можуть не знати навіть найближчі.

Виявивши перші ознаки залежності у себе або близьких вам людей, рекомендуємо якнайшвидше звернутися по допомогу до фахівців.

Етапи лікування від наркозалежності

У приватній клініці ви можете пройти анонімно лікування наркоманії. Першим етапом є консультація з фахівцем. Вже під час першої години спілкування нарколог буде розуміти ступінь залежності і те, які проблеми необхідно опрацювати.

Подальша анонімно наркологічна допомога полягає в проведенні детоксикації. За допомогою спеціалізованих сертифікованих медикаментів з організму виводяться всі токсини і продукти розпаду наркотичних речовин.

Ця процедура очищення необхідна для того, щоб усунути прояви фізичної залежності від наркотиків і позбавити людину від абстинентного синдрому. Медикаменти, дозування і спосіб введення підбираються індивідуально. Усе залежить від низки параметрів і показників. Тривалість також розраховується безпосередньо для кожного клієнта.

Але приватний наркологічний реабілітаційний центр не обмежується проведенням детоксикації. Це лише перший крок на шляху до одужання. Вкрай важливо пройти повний курс, щоб назавжди позбутися залежності.

Тому після проведення детоксикації хворому призначається низка аналізів і апаратна діагностика. Центр має в своєму розпорядженні все необхідне сучасне обладнання для цього. Отримавши необхідні дані, фахівці розробляють унікальний план лікування. При цьому враховується вік пацієнта, тривалість залежності, тип наркотичних речовин, які викликали звикання, факт наявності супутніх захворювань і низка інших ознак. Відіграє роль навіть стать.

Маючи всі необхідні дані, призначається анонімне лікування наркоманії в Києві. Використовуються тільки сучасні прогресивні підходи, ефективність яких доведена.

Переваги анонімного лікування наркоманії, пройденого в приватному центрі, полягають також у тому, що в одному місці хворий може отримати всю необхідну допомогу. Адже залежним не тільки підбирають усі необхідні медикаменти, а й надають психологічну підтримку.

Чи можна вилікувати наркоманію

Правильне лікування наркозалежності в Києві дає змогу назавжди позбутися залежності та повернутися до повноцінного життя. Адже клініка надає послуги не тільки лікування, а й реабілітації.

З хворим опрацьовують основні причини, які призвели до вживання наркотичних речовин. Заключним етапом перебування в центрі є реабілітація хворого та вжиття заходів щодо повернення людини в соціум.

За необхідності проводиться не тільки лікування наркоманії, а й робота з близькими людини. Адже участь сім’ї є критично важливою і перешкоджає рецидивам.

Також у стінах центру за потреби проводять і лікування супутніх захворювань, які були спричинені вживанням наркотичних речовин. Завдяки цьому людина отримує необхідний ресурс для налагодження життя поза стінами центру.

Але навіть після закінчення стаціонарного лікування необхідно буде періодично відвідувати консультації профільних фахівців. Це дасть змогу тримати в тонусі психоемоційний стан. Це також зводить ризик рецидиву до нуля.

Тому ми можемо з упевненістю сказати, що пройшовши повний курс лікування і реабілітації, наркоманію можна назавжди залишити в минулому.

Афанасьєва Яна Петрівна
Автор: Афанасьєва Яна Петрівна Наркoлoг, психіатр, адиктолог Дата: 30-01-2015
Последние изменения: 18-12-2023

Часті питання:

Чи є у вас стаціонар?

Так у нас є власний стаціонар, палати трьохмісні, двомісні і VIP (одномісна). Вартість за добу: Алко/нарко 3-місна – 3700 грн, 2-місна – 4700 грн, і VIP – 7500 грн. Психіатрія 3-місна – 3900 грн, 2-місна – 4900 грн і VIP – 7700 грн

В цю вартість входить: лікування, 4 разове харчування, медикаменти та фіз.процедури. 

Як швидко лікар може мене прийняти?

Це питання безпосередньо уточнюється у лікаря, загружденість пацієнтами і тд, загалом можливий запис в той же день або протягом найближчих 2-3 днів.

Який термін(скільки по часу) лікування?

Все дуже індивідуальною. Мінімальний курс який проходять наші пацієнти в середньому 10 діб. Але детокс може бути 3 доби, а реабілітація 20 діб.

Чи працюєте ви на вихідних/святах?

Клініка працює цілодобово без вихідних і свят. Консультації лікарів проходять з понеділка по п'ятницю з 11.00 до 17.00 по запису.

Як можно орлатить послуги готівка/переказ та повністю/частинами&

Оплату можна здійснить як готівкою так і безготівково. Також оплату можна здійснювати частинами на період лікування.

Впевнений вплив та дбайлива підтримка в дорозі до одужання!
Не завжди пацієнт самостійно приймає рішення про початок лікування. Наші психологи та лікарі готові надати необхідну допомогу та підтримку.
Професійний та уважний колектив!
Наші експерти мають високу кваліфікацію в галузі медицини та психології, готові надати якісне обслуговування.
067 111 29 05
Консультація у клініці Пальміра

Умови проживання
Пальміра

Коридор
Палата VIP
Палата VIP 2
Двомісна палата Стандарт
Двомісна палата Стандарт
Двомісна палата Стандарт 2
Ресепшин 1
Ресепшин 2
Ресепшин 3
Клініка